Over ons

Feezman Fotografie

Uw fotografen

Over Feezman Fotografie
Onze liefde voor fotografie willen wij graag delen en daarom leggen wij jou graag vast. Wij bieden je modellen shoots (portret) lifestyle shoots (bruiloft, kinderen, new born, zwangerschap) en voertuigen shoots (auto, motor of alle andere combinaties).

Daarbij hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan, bij ons geen DVDs vol met onbewerkte beelden van jezelf waar je niks meer mee doet. Bij ons ontvang je minimaal 5 en maximaal 10 volledig bewerkte beelden als hoogwaardig bestand, waar jij heel tevreden mee zult zijn.

De shoots duren gemiddeld 2,5 uur en vinden op locatie plaats. Zo ontstaan de meest persoonlijke foto’s en zal de shoot een unieke ervaring zijn.

Uw Fotograaf: Faas Dakriet
Faas heeft al sinds jonge leeftijd interesse in  fotografie en is vanaf 2005 zich serieus met fotografie gaan bezighouden. Hij heeft zichzelf veel aangeleerd en is zo een fotograaf geworden met inzicht en veelzijdigheid. Hij heeft een grote passie voor fotografie en weet onderwerpen op zo’n manier vast te leggen dat de schoonheid nog meer naar voren komt. Zijn stijl is heel herkenbaar en maakt hem uniek. De shoots van Faas zijn gevuld met  energie en hij geeft je het gevoel dat jij de mooiste op aarde bent. Zo creëert hij elke keer een geweldige ervaring met een fantastisch eindresultaat.

Uw Fotograaf: Marije van Vredendaal
Marije heeft al jaren interesse in fotografie, een foto kan je raken in het diepst van je ziel. Bovendien is er overal schoonheid te vinden, het enige dat je daarvoor moet doen is kijken, echt kijken. Nadat zij een keer voor de lens van Faas stond, begon het te kriebelen. Ze bleek er gevoel en talent voor te hebben en heeft zich in rap tempo ontwikkeld als fotograaf met een unieke stijl. In haar foto’s legt zij de nadruk op de schoonheid van de vormen van de mens en heeft oog voor detail. Met haar gevoel voor humor en open mind, zorgt ze ervoor dat haar modellen de shoot als een unieke en zeer leuke ervaring beschouwen.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij leggen je graag vast.